WEBDAGEN 2024

Webdagen 2024 – med skarpt fokus på den praktiske brug af AI
Endnu en gang (5. gang) løber Webdagen af stablen. Det sker onsdag 18. september 2024 og forberedelserne er i  fuld gang.
Webdagen er den årlige konference for alle, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme.

Niels Skovmand og Thomas Petersen startede Webdagen som en inspirationsdag, hvor du hører om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og udveksler erfaringer med kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer.

Dette år bliver med stærkt fokus på AI fra forskellige vinkler. Der kommer spændende oplæg og workshops fra alle dele af det ganske danske land. Emnerne kommer derudover til at være omkring UX og adfærdsdesign, SEO, webtilgængelighed, nye offentlige hjemmesider, brugerinddragelse og meget mere. Vi er super glade for alle, der medvirker til at skabe et spændende og alsidigt program for årets Webdagen

Sammen med Thomas Petersen er Niels Skovmand medarrangør af Webdagen, finder sted ved det Smukke Sinatur hotel Storebælt lige ved vandkanten i Nyborg.

Webdagen 2020 fik en forrygende start og er siden vokset for hvert år. Vi glæder os til 5. udgave. Læs mere på webdagen.dk eller skriv dig op til at få nyt fra Webdagen.