WEBDAGEN 2023

Niels Skovmand er medarrangør af Webdagen 2022.
Endnu en gang (4. gang) løber Webdagen af stablen, men denne gang som 2 dage – 18. og 19. september 2022. Webdagen i 2022 blev udsolgt, og derfor er konferencen nu udvidet til to dage, med hvert sit fokus.
Webdagen er den årlige konference for alle, som arbejder med offentlige websites og andre digitale platforme.

Niels Skovmand og Thomas Petersen startede Webdagen som en inspirationsdag, hvor du hører om nye tendenser og skarpe cases fra ind- og udland og udveksler erfaringer med kolleger i kommuner, regioner, styrelser, ministerier og andre offentlige organisationer.

Dette år bliver med besøg fra både Island, Sverige og Holland og spændende oplæg og workshops fra alle dele af det ganske danske land. Emnerne kommer omkring digital inklusion, SEO i det offentlige, digital transformation, nyhedsbreve, nye kommunale hjemmesider, UX, dataetik, brugerinddragelse og meget mere. Vi er super glade for alle, der medvirker til at skabe et spændende og alsidigt program for årets Webdagen

Webdagen finder sted ved det Smukke Sinatur Storebælt lige ved vandkanten i Nyborg.

Webdagen 2020 fik en forrygende start og er siden vokset for hvert år. Vi glæder os til 4. udgave. Læs mere på webdagen.dk eller skriv dig op til at få nyt fra Webdagen.