Ekspertgennemgang / review

Ved et ekspertreview og en ekspertgennemgang tjekker vi ca. 40 elementer mht. brugervenlighed. Du får dermed gennemgået dit site grundigt for fejl og uhensigtmæssigheder.

Ekspertgennemgang kan bruges ved både hjemmesider, webshops og selvbetjeningsløsninger og er en hurtig måde at tjekke brugervenlighed. Vi anbefaler ofte at kombinere ekspertgennemgang med en tænke-højt-test, da det giver et grundigt resultat for en samlet brugertest, men ofte er der brug for en hurtig og enkel gennemgang, og der er en ekspertgennemgang meget effektiv

En ekspertgennemgang tester, om din digitale løsning er brugervenlig og om den giver en god brugeroplevelse.

Vi tester efter 40 elementer i ekspertgennemgang

  • Mobilvenlighed
  • Navigationsproblemer – kan man finde rundt?
  • Bliver brugerne efterladt i døde spots?
  • Tjek af links, overskrifter
  • Basic SEO-tjek
  • Rapport med anbefalinger, problemstillinger, skærmbilleder og evt. mock-ups.
  • Evt. opfølgende møde med præsentation af anbefalinger

Ring eller skriv og fortæl, hvad udfordringerne er. Så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig med at få flere kunder og mere omsætning med din hjemmeside og webshop.

Ekspertgennemgang fra2495,-DKK

Grundig gennemgang

Test af 40 elementer

Bedre brugeroplevelse

Få et tilbud
Vores kunder

MERE OM EKSPERTGENNEMGANG

Hvornår ved man, om det giver mening med en ekspertgennemgang? Næsten alle ekspertreviews giver resultater, alene af den grund, at man tester ud fra forskelligt setup. Ved at teste udfra 40 parametre kommer vi omkring alle de vigtigste elementer i forhold til brugervenlighed.

De 40 parametre vi bruger i tjeklisten for gennemgangen er udfra erfaring med, hvad der er typiske brugervenlighedsissues. Det bliver kombineret med sund fornuft og erfaring og giver tilsammen dig en sikkerhed for, at de vigtigste brugervenlighedselementer er tjekket igennem.

Det betyder at du får andre øjne på sagen, en konkret tjekliste og en anbefaling til, hvad du bør ændre.