SEO Færøerne

– om hvordan søgeoptimering kan booste den digitale markedsføring for færøske virksomheder

Skal man vælge SEO? eller Google Adwords? eller Facebook? eller Instagram?

Forvirringen kan være stor, for du skal jo vælge det, der passer bedst til din virksomhed og din målgruppe.

Ofte er det en fordel at tingene spiller sammen.

Google Adwords

Hvis du er nystartet og din virksomhed kan være svær at finde på nettet, kan Adwords være en fordel, men du skal have styr på, hvordan du sætter det op og kan hurtigt bruge mange penge på Google uden helt at vide, hvad du får igen.

 

SEO Færøerne

Med ca. 50.000 indbyggere kan det som virksomhed på Færøerne være nødvendigt at åbne op for en udenlandsk målgruppe. Hvis du gerne vil have flere udenlandske besøgende til din hjemmeside eller webshop, så er det meget vigtigt at du har styr på SEO og hvordan du kan forbedre din hjemmeside mht. søgeoptimering. Ofte skal der ikke meget til, før du har det basale på plads.

Og i modsætning til Google Adwords, koster søgeoptimering ikke noget andet end den tid du bruger på det. Derfor kan man sige, at det er en mere langsigtet markedsføring, der skaffer flere besøgende til hjemmesiden.

Primært handler det om, at du skal være klar over, hvilke ord folk bruger til at finde din virksomhed og dine produkter. Det gør, at du allerede kan stille skarpt på, hvordan du kan promovere de produkter bedre og hvordan du kan optimere din hjemmeside, så de ord nemmere kan findes i Google.

Læs mere meget om SEO og hvordan du søgeoptimerer din hjemmeside på Færøerne i denne guide

Ved at optimere din hjemmeside gør du det lettere for Google at vise dit indhold, når folk søger i Google. Det betyder, at du får flere klik til din hjemmeside og dermed flere kunder.

Du kan læse mere om søgeoptimering i denne lyn-guide.

Få det basale SEO på plads og få flere besøgende ved at give hjemmesiden et BOOST

 

Userfirst tilbyder:

  • Teknisk analyse af din hjemmeside – leverer den den rigtige information til Googles søgerobotter?
  • Søgeordsanalyse – vi finder sammen de rigtige søgeord som jeres hjemmeside skal findes på.
  • Ranking og forbedring – vi måler og optimerer positionen over en periode og sørger for at din hjemmeside kommer længere op i søgeresultaterne.
  • Søgeoptimering på siderne – vi søgeoptimerer siderne for dig, så du er sikker på at det bliver konsekvent hele vejen. Vi anvender de fleste CMS såsom WordPress, Drupal, Umbraco, Joomla.
SØGEOPTIMERING1500DKK/mdr

Søgeordsanalyse

Teknisk SEO og optimering af indhold

Løbende rapportering og ranking