Siteimprove og Færøerne

9 ud af 10 kommuner i Danmark bruger værktøjet fra Siteimprove til at forbedre og vedligeholde deres hjemmeside. De fleste myndigheder på Island bruger Siteimprove og nu er første kunde på banen i Færøerne.

Userfirst har indledt samarbejde med Siteimprove, så værktøjet, gennem Userfirst, bliver repræsenteret på Færøerne.

Der er en grund til at Siteimprove er blevet så populært et værktøj til at optimere hjemmesider. Det er et så brugervenligt værktøj, og samtidig et kraftfuldt værktøj med en masse data, som kan bruges til at forbedre hjemmesiden.

Siteimprove har dermed værktøjet, så du nemmere kan holde hjemmesiden professionelt. Det betyder, at du får en klar oversigt over hvor du skal sætte ind for at forbedre hjemmesiden.
Det gælder alt fra døde links til stavefejl, fra tilgængelighed for svagtseende til søgeoptimering mod Google.

Alt i alt er værktøjet medvirkende til, at hjemmesiden fremstår mere professionelt, giver en bedre brugeroplevelse og skaber et bedre brand. Og det gør arbejdet lettere for webredaktøren.

Vil du høre hvordan det kan gøre det lettere for dig at forbedre hjemmesiden, så kommer vi gerne ud og giver en demonstration, hvor vi gennemgår værktøjet udfra jeres hjemmeside og data. Kontakt for at arrangere tidspunkt.

Læs mere om Siteimprove her.

 

siteimprove partner

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.