USERFIRST ER SITEIMPROVE PARTNER

Din hjemmeside er ofte det første indtryk af din virksomhed. 75% af folk baserer deres opfattelse af en virksomhed ud fra virksomhedens online tilstedeværelse. Af samme grund er det utroligt vigtigt at sørge for at hjemmesiden aldrig indeholder fejl og altid fungerer optimalt.

5000 virksomheder
Siteimprove startede i 2003 og hjælper nu mere end 5000 virksomheder og organisationer, så de ved at deres brand er konsistent, at fejl ikke opstår, at webproblemer altid bliver rettet og at den digitale tilstedeværelse er tilgængelig for alle.

De første færøske virksomheder er nu startet med Siteimprove
Userfirst er nu Siteimprove partner på Færøerne. Det betyder, at du kan få en fremvisning af hvordan værktøjet kan bruges i forhold til jeres hjemmeside – ud fra jeres data. Du kan få hjælp til opsætning, løbende support mm.

SITEIMPROVE TJEKKER: 

 

  • Quality Assurance: Døde links, stavefejl, mailadresser på hjemmesiden, store billeder og meget mere
  • Accessibility: Er hjemmesiden tilgængelig for brugere med problemer med synet – kan hjemmesiden fx. læses op automatisk
  • SEO: Tjek af ca. 70 punkter som kan forbedres med SEO, både teknisk og indholdsmæssigt. Grundigt tjek
  • Analytics: Utrolig brugervenlig og visuel statistik som giver dig brugbar information om dine besøgende på hjemmesiden. Du kan se brugerflow, heatmaps, hvor langt de besøgende scroller ned på siden osv.

Ialt får du en samlet score på op til 100 point – og point-scoren gør det let at se hjemmesidens performance, og hvad du kan gøre for at forbedre hjemmesiden. Du får samtidig besked, hvis websitet er nede samt du kan få besked, hvis der er andre elementer på hjemmesiden, der bør fjernes eller forbedres.

 

Se video om hvad Siteimprove tjekker ved hjemmesiden: Digital Certainty Index