Hastighed på hjemmesiden – vigtigt i 2017?

Er hastighed vigtigt? Kan det passe at man i 2017 skal overveje om ens hjemmeside er hurtig nok..? Var det ikke forbeholdt tidligere tiders dårlige båndbredde og langsomme mobile netværk?

Mobiloptimeret hjemmeside

Der er ingen tvivl om at brugere i stigende grad bruger mobil på internettet og i søgninger i Google. Der er heller ingen tvivl om at Google følger denne trend og kører benhårdt efter Mobile First. Sidst men ikke mindst er der ingen tvivl om at der er al god grund til at holde sig gode venner med Googles søgemaskiner, hvis man vil holde sig synlig på nettet. Hvad har det med hastighed at gøre?

Udover at du sikrer dine brugere en bedre oplevelse ved at siderne og loader hurtigere, så sikrer du også at de ikke forsvinder til konkurrenternes hjemmesider. Vigtigheden af Mobile First tilgangen bliver understreget af, at Google fornylig udtalte (i forbindelse med Mobile first) at load-hastigheden af hjemmesiden bliver taget i betragtning i forhold til ranking. Det betyder at langsomme hjemmesider ranker dårligere i Google søgningen, så kort fortalt:

Ja  – du skal optimere hastigheden på din hjemmesiden – og det er vigtigere end nogensinde før. Få tips til hvordan du gør det her.

Hastighed på hjemmeside

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.